Božićni koncert 2020.

18. dobrotvorni božićni koncert Rotary kluba Zagreb Sesvete i Narodnog Sveučilišta Sesvete. Svim izazovima unatoč, sinoć smo održali dugu tradiciju dobrotvornog božićnog koncerta, kako bi pomogli zajednici u kojoj kao klub djelujemo.

Gudački kvartet Porin izveo je prigodne skladbe Sorkočevića, Miletića, Mozarta te tradicionalne hrvatske božićne napjeve, a nastup je uveličala naša proslavljena sopranistica Lidija Horvat Dunjko. Uz nju je nastupila i Ana Brkić, učenica Glazbene škole Zlatka Grgoševića iz Sesveta kojoj smo prošle godine prikupljenim donacijama pomogli pri kupnji nove flaute.

Koncert je bio i prigoda da svečano dodijelimo tri stipendije divnim, iznimnim studentima s područja Sesveta za koje smo sredstva prikupljali jesenskom akcijom “Rotary Gorščica 2020.”. Akciju po akciju, projekt po projekt činimo svijet boljim, a ovim koncertom svi zajedno dijelimo radost glazbe i humanitarnoga cilja. Od srca hvala svim donatorima i svima koji nas na tom humanitarnom putu podržavaju.

Dijeleći s prijateljima rotarijancima želju za napretkom koji na ovaj način pretačemo u svakodnevni život vjerujemo u bolje i ljepše sutra.

Prethodna objava
Slijedeća objava