Dobrotvorni Božićni koncert 2015.

Ovogodišnji trinaesti Dobrotvorni Božićni koncert održan 20. prosinca u organizaciji Rotary kluba Zagreb-Sesvete ponovno je bio mjesto okupljanja svih onih koji vole glazbu i vjeruju u mogućnost pomaganja potrebitima kroz humanitarno djelovanje.

Koncert je organiziran u suradnji s Narodnim Sveučilištem Sesvete, Centrom za kulturu, i bio je otvoren ne samo za rotarijance i njihove prijatelje, već za čitavu lokalnu zajednicu.

Na koncertu su nastupili eminentni hrvatski glazbenici Zagrebački solisti i izuzetni mladi pijanist Jan Nikolić, pa smo uživali u prekrasnoj glazbi koju su nam izvodili. Odabrani program obuhvatio je izvedbe djela L. Sorkočevića, W.A. Mozarta, T. Albinonia i J. Straussa II, uz naravno na kraju i Božićne pjesme uz koje je zapjevalo i cijelo gledalište.

Prihod s koncerta namijenjen je stipendiranju studenata s područja Sesveta i pomoć djeci doma Sv. Franje u Vugrovcu. Na koncertu su predstavljeni studenti stipendisti Rotary kluba Zagreb-Sesvete. Djeca doma Sv. Franje u Vugrovcu naši su prijatelji već 10-tak godina. Kroz razne donacije i aktivnosti nastojimo uljepšati njihovo djetinjstvo. Zajednički izleti s našim obiteljima obostrano nas obogaćuju.

Na koncertu i prigodnom domjenku u Galeriji „Oblok“ pridružili su nam se mnogi prijatelji koji su svojim donacijama potpomogli socijalni program Rotary kluba Zagreb-Sesvete. Dijeleći s prijateljima rotarijancima želju za napretkom koji na ovaj način pretačemo u svakodnevni život vjerujemo u bolje i ljepše sutra.

Prethodna objava
Slijedeća objava