Božićni koncert 2014.

Tradicionalni Božićni koncert održan je 21. prosinca 2014. godine u  dvorani Narodnog sveučilišta „Sesvete“. Na dosadašnjih dvanaest koncerata nastupili su eminentni hrvatski glazbenici, pa smo i na ovogodišnjem Božićnom koncertu uživali u prekrasnoj glazbi koju su nam izvodili Tamburaški orkestar HRT-a pod dirigentskim vodstvom Siniše Leopolda i izuzetnim vokalnim izvedbama pjevačice Vande Winter.

Na koncertu i prigodnom domjenku pridružili su nam se mnogi prijatelji koji su svojim donacijama potpomogli socijalni program RC Zagreb-Sesvete. Dio sredstava prikupljenih akcijama kluba na koncertu su uručena gospodinu Ivanu Leporizu predsjedniku Kulturno umjetničkog društva Graničar iz Gunje, za koje smo u akciji Rotary Grill Party  Gorščica 2014. prikupili značajna sredstva za obnovu glazbala bez kojih su ostali u katastrofalnoj poplavi koja je u svibnju 2014. godine pogodila dio Vukovarsko srijemske županije.

Ravnateljici Osnovne škole „Jelkovec” također je uručen dio sredstava za nabavku školskih učila, te predstavnicima Dječjeg  doma „Kuća svetog Franje” iz Vugrovca, za koje klub i inače skrbi u okviru svojih mogućnosti, sredstva koja će omogućiti polaganje vozačkih ispita njihovim štićenicima kako bi što pripremljeniji krenuli u samostalni život.

Prethodna objava
Slijedeća objava